In 2015  gaat Robin 125cc jeugd met nr 12 rijden bij de KNMV en de VTBM.

 

15 maart Jubbega,

 De eerste wedstrijd van het seizoen begon triest, afgelopen vrijdag is Nicky Blok overleden en de wedstrijd begon dan ook met indrukwekkend eerbetoon aan Nicky en alle rijders reden met een zwarte band om de arm, wat een geweldige saamhorigheid.

Robin reed vandaag zijn eerste wedstrijd in de 125cc jeugd en de 1ste serie ging geweldig goed, Robin kwam goed uit de 1ste bocht en pakte hiermee de leiding, en hield dit bijna 3 ronden vol, toen maakte Robin  een foutje en nam Jelmer de leiding over en Jeffrey de 2de positie en eindigde Robin als 3de. De 2de serie was Robin in gevecht met Marten Dragtsma en liepen Jeffrey en Lazar iets te ver weg en werd Robin weer 3de. Dit zou betekenen dat Robin rechtstreeks door was naar de A-finale, maar de baan werd te slecht en er werd besloten de wedstrijd af te lassen, doordat Lazar een beter eindresultaat had werd Robin dus 4de, maar niet slecht voor de 1ste wedstrijd.

 

22 maart Oudehorne VTBM,

En dan begint nu de wedstrijd voor het kampioenschap, de training ging goed en Robin had er zin in, de 1ste serie 1ste, 2de serie 2de en dus rechtstreeks door naar de A-finale. Niet een superstart, als 4de de bocht in maar kwam er als 2de uit en toen achter Jeffrey aan, Robin liep wel iets in maar kon er niet aankomen en dus bleef het een 2de plek, maar super goed gereden.

 

28 maart Vries KNMV,

De eerste wedstrijd van de KNMV is nu ook een feit, een prachtig mooie baan en de training gaat dan ook goed, bij de KNMV rijden ze manches, er werd geweldig mooi gestreden, de 1ste manche 2de, toen begon het te regenen en werd de baan iets gladder, de 2de manche wilde niet, Robin wist ook niet wat maar het wilde gewoon niet en werd 5de, maar doordat Tonny buitenlijnoverschrijding had werd ie 4de, en de laatste manche 2de maar ook weer door een  buitenlijnoverschrijding kon Robin een plaatsje opschuiven naar nr 1 en in totaal leverde dit een 2de plaats op.

 

In de wedstrijden daarna ging het niet zoals gewenst, een vastloper , een baan die Robin niet helemaal lag, enz, enz

In Noardburgum op 7 juni een megaklapper gemaakt en daarbij heeft Robin zijn linkerpols gebroken en ligt  dus een aantal wedstrijden uit de race.