NIEUWS

 

 

Mijn rijnr voor 2012 wordt:  7

 

18 maart: De VTBM-wedstrijd in Jubbega is afgelast.

25 maart: De eerste VTBM-wedstrijd is vandaag verreden in Oudehorne, een apart baantje, de training ging wel goed, de 1ste serie als 1ste weg en ging erg goed maar door een valpartij moest er opnieuw worden gestart, tot wel 3 keer toe maar steeds was ik als 1ste weg en won deze serie. De 2de serie een slechte start maar moest ook weer opnieuw worden gestart en weer een valpartij dus weer opnieuw starten, deze keer ook weer een slechte start en hier eindigde ik als 4de. Wel rechtstreeks door naar de A-finale. In de finale een zeer slechte start en als laatste de bocht uit, toch nog 2 in kunnen halen maar deze 1ste wedstrijd eindigde ik als 6de, het had beter gekund dus op naar de volgende wedstrijd. 

De wedstrijden in Balkbrug, Oosterwolde en Vledderveen gingen niet helemaal goed, we dachten dat het niet aan de motor kon liggen maar dit bleek achteraf dus wel weer zo te zijn.

05 mei: De 2de KNMV-wedstrijd in Westeremden, de 1ste serie 4de, de 2de serie ging erg goed en werd ik 2de, dus rechtstreeks door naar de A-finale. In de finale ging ik erg goed weg maar Oege en Jimmy wisten toch nog een gaatje te vinden en lag ik op een derde plaats, ook Jelke kwam nog voorbij, maar in de laatste bocht wist ik Jelke weer voorbij te komen en werd ik deze wedstrijd 3de, iedereen was superblij.

6 mei: VTBM-wedstrijd in Zuidbroek, Hier heb ik alleen maar getraind, na de 1ste serie van de 65cc waarin een medecoureur raar ten val kwam door het vele stof, heeft het bestuur besloten omdat het ook bij de jeugdklassen te veel stuift, deze wedstrijd af te gelasten.

 

17/18 mei: Twee dagen Rouveen, de 1ste dag was een wedstrijd die meetelde voor het kampioenschap, de 2de dag was een open beker wedstrijd. In de 1ste serie werd ik derde, het ging wel goed, de 2de serie een valpartij met mij, Jessejan en 1 van de broertjes Stegeman, ik had een behoorlijke zere arm maar ik ben weer opgestapt en in deze serie werd ik 5de. In de finale ging het niet zo erg goed en werd ik 5de.

De 2de dag ging wel weer goed en eindigde ik als 3de, eindelijk weer eens een podiumplaats.

16 juni: een wedstrijd van de VTBM in Lutjegast, de avond ervoor waren ze met waterstofzuigers op de baan bezig, zo nat was ie, de volgende dag werd de baan steeds beter maar mijn motor ging niet helemaal goed, via de B-finale waar ik maar op haren en snaren 2de werd kwam ik in de A-finale en hier werd ik 5de. 

22 juni: de derde KNMV wedstrijd is een avondwedstrijd, door hevige regenval werd de wedstrijd afgelast maar er werd wel een uitslag gegeven omdat er 2 manches waren verreden en werd ik 5de.

14 juli: KNMV wedstrijd in Loppersum en eindigde ik als 5de.

28 juli: KNMV wedstrijd in Joure, de baan was prachtig maar in de 1ste serie verloor ik de macht over het stuur en had ik een binnenlijnoverschrijding wat betekent dat je voor die serie gediskwalificeerd wordt, dat werd dus B-finale rijden, alwaar ik 2de werd en dus over naar de A-finale, hier ging het niet goed en eindigde ik als laatste.

11 Augustus; KNMV wedstrijd in Lattrop: Na Joure zijn we meteen op vakantie gegaan en was er dus niet meer naar de motor gekeken, maar nu werd duidelijk dat ie niet goed liep en heb ik de wedstrijd  op een motor van Lukas van Burgel gereden, alsnog bedankt hiervoor en ja dat rijdt toch weer anders dan je gewend bent maar het ging op zich wel goed en rechtstreeks door naar de A-finale waar ik als 5de eindigde.

24 augustus: KNMV wedstrijd in Siddeburen: De baan was nog erg hard en glad en in de training gingen we bijna allemaal onderuit, dus mochten we het allemaal nog eens proberen en in de 2de ronde bocht uit ging het weer fout en stapte ik weer van de motor, toen ik weer in het rennerskwartier was zei ik dat ik wel last van mijn duim had, dus handschoen uit en ja toen zat ie wel wat scheef, dus maar even naar de doktor en deze adviseerde om toch maar even naar het ziekenhuis voor foto's en ja hoor mijn duim is dus gebroken, dus dat betekent einde seizoen.

 

Er zijn in 2012 weinig foto's gemaakt en staan dus niet op de site.

 Volgende pagina het archief van 2011 en 2010.

 

Verder